Selou's Game Reserve - Reisverslag uit Dar es Salaam, Tanzania van max - WaarBenJij.nu Selou's Game Reserve - Reisverslag uit Dar es Salaam, Tanzania van max - WaarBenJij.nu

Selou's Game Reserve

Door: Max

Blijf op de hoogte en volg

18 Oktober 2004 | Tanzania, Dar es Salaam

Hoi!

Wat een reacties allemaal! Supercool!
Het is een beetje jammer dat het sms-en niet altijd even goed gaat, maar via deze site kunnen we elkaar ook wel op de hoogte houden.
De safari was erg leuk, maar ook erg nat... Het heeft 3 van de 5 dagen gegoten, dus dat was lekker baggeren in de Landrover. We zijn met 12 man gegaan in drie jeeps, dus het was ook gezellig. Savonds met zn allen rond het kampvuur en barbequen midden in de bush.
Ik heb niet alle dieren gezien waar ik op had gehoopt, maar de duizenden nijlpaarden en krokodillen bij de meren waar we tussen kampeerden maakten heel veel goed. Op een van de droge dagen zijn we naar een zwavelbron gegaan, wat eigenlijk gewoon een natuurlijk bubbelbad is met warme watervalletjes en palmbomen rondom...saai hoor....:)
Nu ben ik 2,5 week in Dar en het onderzoek begint langzaam maar zeker op te starten. Ik heb mijn contactpersonen beiden gesproken en kan bij hun organisaties kijken hoe alles werkt en interviews afnemen etcetera. Komt helemaal goed dus.
Maar het is niet alleen hard studeren hier, want komend weekend begint de Tanzacat, een internationaal catamaran-zeiltoernooi van drie dagen waaraan ik misschien mee mag doen! Ik houd jullie op de hoogte!

Max

• 18 Oktober 2004 - 21:36

Marc:

Max, jij en zeilen? ;)

• 19 Oktober 2004 - 07:29

Anne:

Leuk dat het je zo goed gaat! succes met je onderzoek. Die smsjes liggen aan de server waarmee je smst vanuit Nederland, ik geloof dat hi niet werkt, maar telfort wel enzo, maar goed! Veel plezier nog.

• 19 Oktober 2004 - 09:48

Roos:

Wat heb jij al veel gezien Max.
    Super zo'n reis. Veel succes.
    Hans en Roos.

• 19 Oktober 2004 - 12:12

Oma:

Ik zit hier op de verjaardag van mama.Het weer is heel mooi. Max, wat zie je toch veel van de wereld.
    Ik ben jaloers!Het allerbeste met jou.Ik hoop dat ik je weer gezond terug zal zien
    Dag,Max, tot kijk!

• 20 Oktober 2004 - 09:17

Ruud:

Een safari zonder modder is geen safari!

Ik hoop voor je dat je snel aan de slag kan bij een of andere organisatie. Dan heb je er meer te doen en kan je beginnen met hetgene waar je eigenlijk voor op pad ging.

Smsjes komen nog steeds niet aan, nee Telfort ook niet. Succes kerel en kop op.

Ruud

• 20 Oktober 2004 - 12:32

Anne:

Ha, wat grappig, je hebt nu inderdaad met Kim afgesproken, veel plezier! Groetjes, Anne.

• 24 Oktober 2004 - 20:34

Daisy:

Ha die max..kheb je vanmiddag ff snel gesproken. je zei al dat het allemaal goed met je ging. Hartstikke fijn! Wel errug tof als je op dat zeiltoernooi mee mag haha echt iets voor jouw (not) hahaha maaruh max achter die vrouwen daar moet je echt aan! gooi je charmes in de strijd man! maar goed je project is zeker belangrijker maar beetje gezelligheid is nooit weg! haha nou de mazzel en tot horens doei doei xxxx

• 25 Oktober 2004 - 08:20

Karin:

Hey Max, wat leuk eindelijk kan ik je site bezoeken, die deed het voorheen nooit in Tibet en Nepal. Klinkt goed dat leven daar in Tanzania, hier gaat het ook goed, ik zit tussen de Hippies en de vluchtelingen, wat een combinatie, he?!! Heeel veel succes met de wedstrijd, ga er natuurlijk vanuit dat je kampioen wordt!

liefs,
    Karin vanuit India