Ready to go! - Reisverslag uit Berkel-Enschot, Nederland van max - WaarBenJij.nu Ready to go! - Reisverslag uit Berkel-Enschot, Nederland van max - WaarBenJij.nu

Ready to go!

Door: Max

Blijf op de hoogte en volg

22 Juni 2006 | Nederland, Berkel-Enschot

-De injecties zijn binnen (letterlijk);
-Het ticket geboekt;
-De backpacks zo goed als gepakt;
-Ik ben er weer helemaal klaar voor!!

Ik vertrek dinsdagochtend om 10.05 vanaf Schiphol en vlieg direct op Kaapstad (met KLM beterbeter). Daar land ik rond 21.35u.
Het plan is om woensdag een visum te gaan halen voor Mozambique, waar ik begin augustus heenga.
Vanuit Kaapstad zal ik in ongeveer 1,5 week naar Pretoria reizen (met openbaar vervoer), alwaar ik de bloemetjes een paar dagen buiten ga zetten met Thomas.
Daar zullen we een auto huren, twee vriendinnen van Thomas van het vliegveld afhalen en gezamenlijk (in chronologische volgorde) Namibie, de Victoria falls en Botswana aan doen.
Na drie weken komen we terug in Zuid-Afrika, waar we nog wat gaan rondhangen in Johannesburg en Thomas op het vliegtuig terug naar huis zetten.
Daarna staan Swaziland, Mozambique en Tanzania op het programma. Dat wordt het echt avontuurlijke gedeelte van de reis, omdat ik dan 2 maanden in mn uppie ga backpacken. Ik heb al wel een globaal reisplan, maar dat is niet zo boeiend om hier uit te werken...
De ervaringen zijn ongetwijfeld veel interessanter om te lezen, dus ik hoop dat jullie dat de komende maanden regelmatig zullen doen!

Veel leesplezier,

Max

Ps terugreis is op 25 september om 23.15u vanuit Dar Es Salaam (Bongo voor ingewijden)

• 22 Juni 2006 - 20:56

Ruud:

Jaja, iemand moet de eerste zijn he!

Klinkt allemaal veelblovend! Hopelijk ga je er net zo`n goede tijd tegemoet als in Tanzania!

• 26 Juni 2006 - 14:30

Miriam:

Leuk leuk, ik ga je volgen ;).

• 29 Juni 2006 - 09:59

Marc:

Je krijgt nu al aandacht van 18-jarige meisjes ;) Goed bezig :P

• 29 Juni 2006 - 10:19

Marc:

Je krijgt nu al aandacht van 18-jarige meisjes ;) Goed bezig :P

• 11 Juli 2006 - 09:12

Stella:

i saw the picture you were at the mountain is this the mountain Kilimanjaro?