Carnav....... :,(
Door: Max
05 Februari 2005 | Tanzania, Dar es Salaam
Maar ik mag niet klagen, ik heb deze week meer interviews afgenomen dan in andere weken, dus mijn onderzoek zal hier niet al te veel onder lijden. Ik heb deze week voor het eerst met een aantal ‘echte’ straatkinderen gesproken, en die hebben toch wel een zwaar leven. Ik had al met veel kinderen in opvangcentra gepraat, maar dat is minder confronterend als een interview op een smerig veldje in het midden van de stad waar de kinderen snachts slapen. Aangezien het weekend is zal ik er niet al te veel over schrijven, het weekend is er toch voor de leuke dingen J Voor jullie is dat Carnaval (zucht….) en voor mij op het terras zitten aan het palmenstrand.
Enjoy!!!
(en doe het een beetje rustig aan dit jaar he ;) )
06 Februari 2005 - 09:25
JP:
hej smax, ideaal voor jou toch... beetje lammen (je mag wel bij de lamme takken hier in maastricht samen met bodi en peer hahah).. waarom dat daar afleren ;) -
06 Februari 2005 - 17:44
Evelyn:
Niet al te veel over in zitten: jij zit lekker warm op het strand met je drankje! ;)
Hoeveel interview heb je gedaan & ga je nog doen? Just curious. Hoe lang moet je nog?
Doei! -
06 Februari 2005 - 19:20
Thomas:
Ja hoor, als je gestoord wordt in het drukke Nederland als je weer terug bent, kun je gewoon bij JP, peer en mij komen ontstressen! Iets minder zon, iets minder strand, iets duurder bier, maar net zo lam ;) Oh ja, ook hier stalkende vrouwen ("I love You") :) (geintje Es)
Hier alles nog relaxed, lekker een weekje vakantie vieren!
De groeten, Thomas -
07 Februari 2005 - 10:36
Karin:
Hey Max!!!
Nou je mist hier niks hoor aan de carvaval, maar dat zal wel komen omdat ik een Zaanse ben en er niks van snap. Hoe was je date met de Hollandse??? hihi, weet iedereen dat ook weer!
liefs, Karin -
08 Februari 2005 - 15:26
Marc & Sanne:
Max je mist wel iets aan carnaval!! De-altijd-zo-geweest-met-optocht-en-heel-veel-bier-en-schrobbeler-en-kotsende-marokanen-en-gewillige-vrouwen-en-gigi-uiteraard-samen-met-mij-en-jorrit-en-sanne-en-daisy-en-eric-en-..-en-..-en-ga-zo-maar-door-leuke-zondag :) Dat wilde ik toch maar even zeggen, en sanne ook! Soow... -
08 Februari 2005 - 15:33
Noortje:
Max! je mailbox zit vol, net nu ik een extra lange mail gestuurd heb! Ik wist dta je veel vrienden had, maar toch, mikjn verhalen wil je toch niet missen?? -
12 Februari 2005 - 12:28
Ruud:
Heey kerel,
Nou aan carnaval heb je weinig gemist. Voor mij was dr weinig carnaval bij, heb sinds zondag de griep te pakken en ben dus nu al een weekje bezig met ziekzijn. De verwachting is dat het over een dag of 3-4 over is.... Tegen die tijd stap jij onderhand al in je Yet;-) -
02 Maart 2005 - 10:08
Judith:
Ja, je zal wel denken, Judith. Ja die van de studie uit Oirschot. Wat leuk dat jij zo'n site hebt. Kom ik nu achter tegen het einde! Beetje jammer. Nou met mij alles goed. Ik ben net terug van 6 maanden Ethiopië. Voor mij geen wuivende palmbomen maar smerige vieze huizen en een beetje rare doelgroep. (heb je zelf in de hand he)Maar goed, we hebben het overleeft en veel geleerd. He, nog superveel plezier tijdens je onderzoek. Ik ga nu je andere berichtjes lezen en ik zioe je wel weer een keer in Nijmegen. Succes nog! En ja, wanneer kom je nu terug?
Judith